Svetovanje za tujce
090 33 69

cena klica je 1,69 eur/minuto

Storitve za tujce

Osebno svetovanje za tujce: Pri kadrovanju so vam na voljo kadrovsko-svetovalne storitve, prilagojene vašim ciljem in potrebam. Obsegajo pregled delovnega prava (npr. obravnava raznih dovoljenj)
Ponujeno svetovanje zajema pomoč iz vsakodnevne prakse tujcev. In sicer v smislu svetovanja in nudenja individualnih rešitev pri enostavnih in kompleksnih problemih (oddaja vloge za priznanje očetovskega dopusta, ureditev zavarovanja za družinske člane, združitev družine, pridobitev davčnih številk za družinske člane itd.) 

Urejanje dokumentacije in vodenje postopka za pridobitev ali podaljšanje delovnega dovoljenja po Sporazumu med Republiko Slovenijo in Bosno in Hercegovino ali Republiko Slovenijo in Republiko Srbijo.

Urejanje dokumentacije in vodenje postopka za pridobitev ali podaljšanje Enotnega dovoljenja za prebivanje in delo za državljane tretjih držav (MKD, Kosovo, Črna Gora itd).

Urejanje dokumentacije in vodenje postopka za pridobitev stalnega prebivanja, združitev družine itd.

Urejanje dokumentacije in vodenje postopka za zamenjavo delodajalca za tujce.

 Svetovanje in zastopanje pri raznih upravnih postopkih (zaposlitev, zamenjava delodajalca, združitev družine, ureditev zavarovanja za družinske člane, pridobitev davčnih št. za družinske člane, itd.).